Fujitsu Patja Easy - virtuaalinen työympäristö

Markkinoiden edistyksellisin työympäristöpalveluperhe Fujitsun Patja sai syksyllä 2012 uuden jäsenen, Patja Easy-palvelun. Patja palveluperheeseen kuuluu 3 jäsentä, josta eri käyttäjäryhmien tarpeisiin löytyy optimaalisin työympäristö. Suomalainen Patja on helpottanut Fujitsun asiakkaiden elämää jo vuodesta 1995 lähtien.

Pilvi-pohjainen Patja Easy on laiteriippumaton virtuaalinen työympäristö, joka skaalautuu käyttäjänsä tarpeiden mukaan. Se soveltuu keskisuurten ja suuryritysten tarpeisiin. Patja Easyn tuo käyttäjän oman työympäristön - ensimmäistä kertaa – joustavasti ja turvallisesti saataville organisaation sisäisten työympäristöjen ulkopuolella.

Tutustu sivustoon

Ratkaisu

Yhden työpöydän taktiikka.

Patja Easy on ennen kaikkea käyttäjälähtöinen palvelu. Modernin ja liikkuvan tietotyön haasteet on ratkaistu tuomalla kaikki työskentelyyn tarvittava yhteen uniikkiin, päätelaiteriippumattomaan ja täysin tietoturvalliseen työympäristöön. Käyttäjän oma SingleView-työpöytä ohjelmineen avautuu kotikoneelle, omalle tabletille tai nettikahvilan päätteelle maailman toisella puolella täsmälleen samanlaisena kuin töissä.

Patja Easy -palvelu on Fujitsun ja sen tytäryhtiön Nicen yhteistyössä konseptoima ja kehittämä. Activeark JWT suunnitteli käyttöliittymän käyttäjäystävälliseen ja visuaalisesti houkuttelevaan muotoon, joka on räätälöitävissä organisaatioiden tarpeiden mukaan. Nicen sovelluskehittäjät rakensivat mallin avulla toimivan toteutuksen käyttöliittymästä ja ulkoasusta.

 

Tulokset

Patja Easy –palvelu on julkistuksen ja ensimmäisen markkinointikampanjan jälkeisinä kuukausina kerännyt huomattavan suuren kiinnostuksen markkinoilla. Asiakaskiinnostus on ylittänyt Fujitsun odotukset ja palvelun demoja ja kokeiluja on järjestetty odottamattoman paljon. Myös muut Pohjoismaiset Fujitsu-organisaatiot ovat ilmaisseet voimakasta kiinnostusta Patja Easy -palvelua kohtaan.


”Fujitsun historiassa Patja Easy on yksi parhaiten markkinoilla vastaanotetuista palveluista.”
- Tommi Rinnemaa, Palvelukehitysjohtaja, Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu Finland Oy on johtava tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, jossa työskentelee noin 2 900 ihmistä.

Fujitsun tavoitteen on helpottaa yritysten ja yhteisöjen toimintaa edistyksellisten ict-toimintamallien ja teknologioiden avulla.

Activeark JWT

Activeark JWT on diginatiivi mainostoimisto. Olemme yli 100 hengen tiimi Helsingissä, Lontoossa & Mumbaissa.

Activeark JWT on osa globaalia JWT-ketjua.