Työnkuvaus

Sähkönkulutus kasvaa jatkuvasti. Sen tuotanto on pystyttävä tulevaisuudessa varmistamaan taloudellisesti järkevällä ja ympäristöystävällisellä tavalla. Siten uusiutuvien energialähteiden määrää on lisättävä vastaamaan tarpeita, yhdistämällä ratkaisuihin samalla tuottavuus ja varmuus.

Aiheet koskettavat meitä jokaista, mutta tiedämmekö niistä vieläkään tarpeeksi?

Wärtsilä Oyj esittelee Smart Power Generation -sivustolla samannimisen ratkaisunsa joustavaan ja kestävään sähköntuotantoon haastaen samalla vanhat energiateollisuuden uskomukset.  

Sivusto tarjoaa täydellisen tietopaketin energiantuotannosta, ilmastonmuutoksesta sekä niihin liittyvistä ratkaisuista  selkeässä ja kiinnostavassa muodossa.  Erityisen mielenkiintoisen Smart Power Generation –sivustosta tekee kuitenkin uudenlainen tapa esittää monimutkaista sisältöä, kaikki oleellinen sisältö on yhdellä sivulla saavutettavissa ilman hiiren klikkausta.

Smart Power Generation on tulevaisuuden ratkaisu, jossa uusi ajattelutapa kohtaa nykyaikaisen teknologian. Siksi myös itse sivusto toteutettiin samojen periaatteiden kautta – lopputuloksesta tehtiin innovatiivinen, moderni ja oivaltava.

Tutustu sivustoon

Puolueeton näkökulma

Energiakysymykset ja ilmaston lämpeneminen ovat oleellisia aiheita jokaiselle meistä. Sivusto tarjoilee informaation helposti ymmärrettävässä muodossa.
Oli kyseessä sitten ympäristöasioista tietoa etsivä nuori opiskelija tai poliittinen vaikuttaja, Smart Power Generation –sivusto tarjoaa jokaiselle jotain uutta. Lopullisen  mielipiteensä ympäristöratkaisuista käyttäjä saa kuitenkin muodostaa itse.

Sivusto on myös interaktiivinen kanava, joka kertoo uudenlaisella tavalla puolueettomia faktoja ympäristöasioista, tulevaisuuden sähkön- ja energiatuotannosta ja niihin liittyvistä ratkaisuista sekä päivittää vanhentuneet myytit helposti hahmotettavan visualisoinnin ja animaatioiden kautta. 

Tietoelämys

Smart Power Generation -sivustolla datavisualisoinnilla on painava rooli.  Sen avulla kompleksi sisältö pystytään tarjoilemaan miellyttävässä ja helposti lähestyttävässä muodossa.

Toinen käyttäjäkokemuksesta rikastava ominaisuus on vertikaalinen parallax –efekti: kaikki sisältö on yhdellä sivulla, eikä klikkauksia tarvita lainkaan. Scrollaamalla sivua alaspäin vastaan tulee erilaisia animaatioita, graafeja, lukuja ja tekstiä, joista yhdessä muodostuu ehjä ja informatiivinen kokonaisuus. Käyttäjän kiinnostus pysyy yllä alusta loppuun saakka, ja sivustolla vietetty aika venyy helposti pitkäksi.

Painava asia, raikas kuvitus ja tarkoituksenmukainen käyttöliittymä luovat yhdessä vetovoimaisen kombinaation jonka äärellä oppii ja viihtyy.

Wärtsilä

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava merenkulun ja energiamarkkinoiden voimaratkaisujen toimittaja, joka tukee asiakasyrityksiä tuotteiden koko elinkaaren ajan. Wärtsilä maksimoi alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä teknologisiin innovaatioihin ja kokonaishyötysuhteeseen.

Activeark

Activeark vastaa digitaalisen maailman haasteisiin yhdistäen designin, teknologian ja strategisen osaamisen.

Olemme 80 ammattilaista suunnittelemassa luovia liiketoiminnan ratkaisuja Helsingissä, Lontoossa ja Mumbaissa.